Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@16:50:42 GMT

تقویت وضعیت تنفسی با برداشتن لوزه

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۶۰۹۳

تقویت وضعیت تنفسی با برداشتن لوزه

علی توسلی پزشک متخصص گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: شایعترین علت انسداد راه هوائی فوقانی به صورت مزمن و طولانی مدت در بچه ها، بزرگی لوزه‌های کامی و لوزه سوم است که در اثر عفونت و سرما خوردگی‌های مکرر، آلر‍‍ژی و مواد محرک تنفسی خصوصا دود سیگار و قلیان می‌توانند تشدید شده و بزرگتر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علائم آن می‌تواند به صورت تنفس دهانی هنگام خواب و بیداری، خروپف و حتی در بعضی از بیماران به صورت وقفه‌های تنفسی در هنگام خواب باشد که برای سلامتی قلب و ریه بیمار بسیار مضر است.

متخصص گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: همچنین گلو درد‌های مکرر و رینو سینوزیت‌های مکرر و کاهش شنوائی در اثر تجمع مایع در گوش میانی به علت بزرگی بیش از حد لوزه‌ها می‌تواند ایجاد شود.

توسلی افزود: این کودکان معمولا ۶ الی ۸ بار در سال دچار سرماخوردگی‌های ویروسی و باکتریایی می‌شوند.

وی گفت: بهترین و دقیقترین روش تشخیصی برای لوزه سوم آندوسکوپی ناحیه بینی و نازوفارنکس می‌باشد و همچنین گرافی لترال گردن و قسمت انتهائی بینی نیز در تشخیص بزرگی لوزه‌ها کمک کننده می‌باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود با اشاره به اینکه در بسیاری از این بیماران، صورت کشیده و دراز، کوچکی فک تحتانی و دهان باز دیده می‌شود، گفت: اکثر تحقیقات و مطالعات در این مورد، نشان داده اند که برداشتن لوزه‌ها به صورت مشخصی، باعث بهبود و تقویت وضعیت تنفسی و کاهش عفونت‌های لوزه شده است.

وی افزود: احتمال افزایش اندازه لوزه سوم خصوصا در بیمارانی که در مکان‌هایی با مواد محرک همچون دود سیگار و قلیان می‌باشند، وجود دارد، زیرا لوزه سوم فقط شامل بافت لنفوئیدی بوده و یک ارگان مشخص و جداگانه نیست.

متخصص گوش و حلق و بینی گفت: پس از جراحی، توصیه به مصرف غذا‌های نرم و خنک به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز شده و بازگشت به فعالیت‌های طبیعی، بتدریج باید صورت گیرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل اشاره کرد و گفت: وقفه‌های تنفسی در خواب می‌تواند باعث کاهش رشد، شب ادرای، کاهش یادگیری در مدرسه، اختلالات رفتاری و هیجانی، بیش فعالی و رفتار‌های تهاجمی در کودک شود.

توسلی افزود: خونریزی پس از عمل در ۱% تا ۳% بیماران می‌تواند دیده شود که شایعترین عارضه مهم جراحی لوزه‌ها است که اکثر اوقات در ۲۴ ساعت اول رخ می‌دهد و سپس تا ۲ هفته پس از جراحی نیز ممکن است با احتمال کمتری رخ دهد.
انتهای پیام/آ

دود سیگار و قلیان یکی از عوامل بزرگی لوزه‌های کودکان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت پزشکی قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شد.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی ۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد