Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@07:56:43 GMT

ارتباط اختلال خواب با رشد هوشی کودکان

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۴۳۴۷

ارتباط اختلال خواب با رشد هوشی کودکان

رکنا:متخصصان بر این باورند که اگر اختلال خواب کودکان درمان نشود باعث ایجاد مشکل در رشد هوشی آنها می شود.

دبیرعلمی ششمین کنگره راینولوژی ایران با تاکید بر درمان اختلال خواب کودکان در دوران کودکی اظهار کرد: درصورتی که متخصصان انجام جراحی برداشتن لوزه سوم را برای رفع این اختلال توصیه کنند اما این عمل به تعویق بیافتد، بیمار با مشکلاتی مانند اختلال در رشد هوشی و جسمی ومشکلات قلبی مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بابک ساعدی در مورد اختلالات خواب کودکان گفت: بیشتر اختلالات خواب در کودکان به علت بزرگی لوزه سوم بروز می یابد؛ بنابراین اولین بررسی که در درمان اختلال خواب کودکان باید انجام شود، مشکلات لوزه است.

وی افزود: در صورت داشتن لوزه سوم در بسیاری از موارد می توان با روش دارودرمانی بیماری اختلال خواب را برطرف کرد اما در مواردی که به درمان های دارویی پاسخ داده نشود، باید جراحی برداشت لوزه سوم انجام شود.

ساعدی درخصوص سن مناسب برای انجام جراحی لوزه سوم گفت: این جراحی از دو سالگی به بالا قابل انجام است و حتی در مورد بزرگسالان نیز اگر مشکل اختلال خواب وجود داشته باشد، برداشتن لوزه ها به آنها توصیه می شود.

وی با اشاره به شیوع حدود 20 درصدی اختلال خواب در ایران و جهان اظهار کرد: اگر اختلالات خواب در کودکی برطرف نشود، بیمار با تغییر رشد صورت، فشار روی قلب، اختلال در رشد هوشی و رشد جسمی مواجه می شود و در موارد شدید حتی ممکن است باعث نارسایی قلبی شود.

ساعدی با تاکید بر لزوم رفع این اختلال در دوران کودکی گفت: در مواردی که متخصص گوش، حلق و بینی توصیه می کند این جراحی صورت گیرد، باید حتما انجام شود و در موارد نادری که به رغم درمان مشکلات لوزه، مشکل فرد برطرف نشود، نیاز به تست خواب است.

دبیرعلمی ششمین کنگره راینولوژی ایران اظهار کرد: به طور کلی تحقیقات اخیر نشان می دهند افرادی که دچار اختلالات خواب هستند یعنی شب ها خورخور می کنند و وقفه تنفسی دارند، با احتمال بیماری های قلبی و افزایش خطر تصادفات جاده ای به علت عدم تمرکز و اختلالات قلبی و دیابت Diabetes روبه رو هستند.

ساعدی افزود: در درمان این بیماران متخصصان گوش، حلق و بینی، ریه، اعصاب و متخصصان طب کار باید با یکدیگر همکاری داشته باشند تا بیمار به درستی درمان و از بروز عوارض پیشگیری شود.

 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روز‌های اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آن‌ها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن‌ها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • حس خوب حمایت
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود