Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- دبیرعلمی ششمین کنگره راینولوژی ایران با تاکید بر درمان اختلال خواب کودکان در دوران کودکی اظهار کرد: درصورتی که متخصصان انجام جراحی برداشتن لوزه سوم را برای رفع این اختلال توصیه کنند اما این عمل به تعویق بیافتد، بیمار با مشکلاتی مانند اختلال در رشد هوشی و جسمی ومشکلات قلبی مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بابک ساعدی روز چهارشنبه در حاشیه ششمین کنگره بین المللی راینولوژی ایران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال ایرنا در مورد اختلالات خواب کودکان گفت: بیشتر اختلالات خواب در کودکان به علت بزرگی لوزه سوم بروز می یابد؛ بنابراین اولین بررسی که در درمان اختلال خواب کودکان باید انجام شود، مشکلات لوزه است.
وی افزود: در صورت داشتن لوزه سوم در بسیاری از موارد می توان با روش دارودرمانی بیماری اختلال خواب را برطرف کرد اما در مواردی که به درمان های دارویی پاسخ داده نشود، باید جراحی برداشت لوزه سوم انجام شود.
ساعدی درخصوص سن مناسب برای انجام جراحی لوزه سوم گفت: این جراحی از دو سالگی به بالا قابل انجام است و حتی در مورد بزرگسالان نیز اگر مشکل اختلال خواب وجود داشته باشد، برداشتن لوزه ها به آنها توصیه می شود.
وی با اشاره به شیوع حدود 20 درصدی اختلال خواب در ایران و جهان اظهار کرد: اگر اختلالات خواب در کودکی برطرف نشود، بیمار با تغییر رشد صورت، فشار روی قلب، اختلال در رشد هوشی و رشد جسمی مواجه می شود و در موارد شدید حتی ممکن است باعث نارسایی قلبی شود.
ساعدی با تاکید بر لزوم رفع این اختلال در دوران کودکی گفت: در مواردی که متخصص گوش، حلق و بینی توصیه می کند این جراحی صورت گیرد، باید حتما انجام شود و در موارد نادری که به رغم درمان مشکلات لوزه، مشکل فرد برطرف نشود، نیاز به تست خواب است.
دبیرعلمی ششمین کنگره راینولوژی ایران اظهار کرد: به طور کلی تحقیقات اخیر نشان می دهند افرادی که دچار اختلالات خواب هستند یعنی شب ها خورخور می کنند و وقفه تنفسی دارند، با احتمال بیماری های قلبی و افزایش خطر تصادفات جاده ای به علت عدم تمرکز و اختلالات قلبی و دیابت روبه رو هستند.
ساعدی افزود: در درمان این بیماران متخصصان گوش، حلق و بینی، ریه، اعصاب و متخصصان طب کار باید با یکدیگر همکاری داشته باشند تا بیمار به درستی درمان و از بروز عوارض پیشگیری شود.
ششمین کنگره بین المللی انجمن راینولوژی ایران از امروز تا سوم آذرماه در مرکز همایش های رازی درحال برگزاری است.
علمی**1834**1440
خبرنگار: ناهید شفیعی ** انتشار: گلشن

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۱۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • حس خوب حمایت
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود